Over ons.

Als logistieke dienstverlener zijn we gespecialiseerd in tank-, silo- en IBC-reiniging, alsook verwarming en opslag van tank(containers). Wij richten ons zowel op de nationale als internationale markt.

Tankterminal telt 2 vestigingen (Lokeren & Gent) en Unidet telt 1 vestiging in Meer.

Geschiedenis.

Tankterminal werd in 1980 opgestart op het industrieterrein vlak aan de afrit Lokeren van de E17. Achtien jaar later werd een tweede vestiging van Tankterminal geopend bij de Zeehaven van Gent, aan de ringweg R4 (John F. Kennedylaan), een belangrijke verbindingsweg tussen de E34 en E17. In 1987 kwam Unidet bij de Tankterminal-groep. Gelegen op het bedrijventerrein Hazeldonk-Meer, langs de E19 net aan de grensovergang met Nederland, met de havens van zowel Antwerpen als Rotterdam binnen handbereik. Behalve onze ligging op strategische locaties, onderscheiden wij ons door blijvend in te zetten op kwaliteit en flexibiliteit. We voldoen aan de strengste normen voor audit en certificering.
About Tankterminal

Onze waarden.

We zijn ook trots op onze onafhankelijkheid. Elk transportbedrijf is welkom bij ons.

Specifieke procedures of totaaloplossingen nodig? Geen probleem! We bieden een geïntegreerde aanpak en een waaier aan services:

  • reinigen van tankwagens,
  • opwarmen, depot & handling van tankcontainers,
  • truckparking,
  • tankstation,
  • resto & truckstop.

We investeren onophoudelijk in state-of-the-art machines voor onder andere onze reinigingsbanen voor voedseltanks en op vlak van onze eigen afvalwaterzuivering en -verwerking. 

Dankzij een goedopgeleid en gedreven team van vakmensen met meer dan 40 jaar ervaring in de branche bewijzen wij ons elke dag weer als betrouwbare partner voor al onze klanten.

Onze diensten

Tankreiniging.

Wij reinigen uw tankwagens volgens de allerlaatste normeringen en met de nieuwste technologie.

Truckparking.

Toe aan rust? Neem even pauze op onze beveiligde truck-only parkeerterreinen.

Tankstation.

Haal maximaal voordeel uit je tussenstop en tank meteen voordelig 24/7 in onze AVIA-tankstations.

Truckstop.

Voor de grote of kleine honger kan je steeds terecht bij onze culinaire partner Tokcel.

Liggen onze vestigingen niet op de weg?

Onze Nederlandse vestigingen in Rotterdam (Pernis) zijn actief  onder de naam TankServices en bieden dezelfde diensten en voordelen als wij.